Iran University of Medical Sciences

همایش بزرگداشت مرحوم حاج مهدی دریانی 6 بهمن ماه95 با حضور ریاست دانشگاه و معاونین وزیر بهداشت در بیمارستان شهید هاشمی نژاد برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۹ |
وابط عمومی دانشگاه: همایش بزرگداشت مرحوم حاج مهدیابراهیمی دریانی با حضور ریاست دانشگاه و معاونین وزیر بهداشت در روز چهارشنبه مورخ 06/11/95 در مرکز آموزشی و درمانی شهید هاشمی نژاد برگزار شد. در این همایش دکتر حاجی میر اسماعیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، حاج آقا نیری مشاور وزیر در امور خیرین سلامت، دکتر امین لو مشاور وزیر در امر برنامه و بودجه،دکتر دلشاد قائم مقائم رئیس دانشگاه ایران در امور مشارکتهای اجتماعی ونمایندگان سازمان اوقاف و امور خیریه و خانواده مرحوم دریانی و جمعی از مسئولین حضور داشتند. در این مراسم کوچک زاده مدیر مرکز آموزشی و درمانی شهید هاشمی نژاد ضمن ارائه گزارش عملکرد و بهسازی این مرکز گفت: بیمارستان هاشمی نژاد بعنوان یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نفرولوژی دارای نشان درجه 1 نفرولوژی است.همچنین این بیمارستان دارای درجه عالی اعتباربخشی می باشد. وی افزود: فرم نظرسنجی بیماران این مرکز نتیجه 80% درصد رضایتمندی بیماران را نشان می دهد. دکتر حاجی میر اسماعیل رئیس دانشگاه نیز در این مراسم اظهار داشت : مرحوم حاج مهدی ابراهیمی دریانی از شمار کسانی بود که برای حقوق انسانی انسانها، ارزشی بسیار قائل بود؛ برایش آموزش، حیات، کرامت و سلامت انسانها اهمیت داشت. پس مدرسه، مسجد و کتابخانه ساخت، لوله های آب سالم را به خانه های مردم رساند، اگر بلایی و سیلی بود به یاری بلادیدگان و سیل زدگان شتافت و در آخر هم بیمارستان و درمانگاه ساخت که یکی از این خدمات ماندگار احداث بیمارستانی در منطقه ونک بود که به نام ایشان و شهید هاشمی نژاد شناخته می شود و به حق از افتخارات نظام سلامت کشور است. بیمارستانی که امروز به قطب کشوری پیوند کلیه و دیالیز معروف است . وی افزود: این بیمارستان از سال 1366 تاکنون 3300 پیوند کلیه و بیش از یک میلیون بار عمل دیالیز توسط پزشکان حاذق و کارکنان خدوم و دلسوز در آن انجام شده است. بی شک نیت خیر بانی فقید و در واقع زنده این بیمارستان در کنار تلاش صادقانه و مسئولانه مدیران و کارکنان آن بوده که موجبات خوشنامی و رضایت بیماران را از این مرکز موجب شده است. رئیس دانشگاه ادامه داد:خدایش آن مرد خیراندیش و خیرخواه و خَیّر را بیامرزد و با اولیای الهی محشور گرداند که از خود باقیات صالحاتی چون بیمارستان دریانی گذاشت. بیمارستانی که نقش و اهمیت امر وقف را در تحول و توسعه انسانی از جمله حوزه سلامت روشن و آشکار می‎کند. همچنین از خانواده محترم و ارجمند دریانی هم تشکر و قدردانی می کنم. امیدوارم همگی ما بتوانیم راه خیرین و واقفین نیکوکاری همچون مرحوم حاج مهدی ابراهیمی دریانی را ادامه دهیم. دکتر صلاح الدین دلشاد قائم مقام ریاست دانشگاه در مشارکت های مردمی و امور خیریه هدف از برگزاری این همایش را تجلیل و قدردانی از مقام خیرین و همچنین معرفی این افراد بویژه مرحوم دریانی به عنوان الگو و سرمشق برای مردم عنوان کرد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: ارائه خدمات درمان با همت و کمک خیرین قابل انجام است که یکی از این افراد نیکوکار مرحوم دریانی می باشد که توانست با تلاش و کوشش خود، درآمد حاصله را صرف امور خیریه نماید. دکتر دلشاد از مرحوم دریانی به عنوان فردی که توانست مفهوم زندگی را خوب متوجه شود یاد نمود. فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان در ادامه اضافه کرد: بیمارستان هاشمی نژاد، با دارا بودن، بهترین بخش نفرولوژی به بیماران خدمات ارزنده درمانی ارائه می دهد و اولین پیوند کلیه در این بیمارستان انجام گرفته است. دکتر صلاح الدین دلشاد در پایان بیان داشت: انسان وقتی مفهوم انسانی پیدا می کند که به فکر دیگران باشد . دکتر ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت نیز در این همایش با بیان اینکه فعالیت در حوزه سلامت از اهمیت بسزایی برخوردار است، عنوان کرد: در بیمارستان موقوفه مرحوم دریانی علاوه بر ایجاد اشتغال سالیانه، بالغ بر 3 هزار نفر تحت مداوا قرار می‌گیرند. معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه نمونه‌های بسیاری از فعالیت خیرین در حوزه سلامت وجود دارد گفت:‌ اینکه دغدغه مردم در حوزه سلامت برطرف شود کاری بسیار ارزشمند و قابل تقدیر به شمار می‌رود. وی افزود:تنها چیزی که از انسان باقی می ماند کار نیک است که خداوند توفیق انجام آن را می دهد و هر کس به اندازه وسع خود می تواند در انجام کار خیر پیش قدم باشد. دکتر ایازی اضافه کرد: مرحوم دریانی توفیق انجام کار نیک را یافت و اشاعه اقدامات خیرخواهانه در حوزه سلامت رو به گسترش هست. معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت ضمن یادکردن از انجام امور خیریه به عنوان باقیات صالحات، اظهار امیدواری کرد، که شاهد مشارکت هر چه بیشتر مردم در انجام امور نیک و خیر باشیم. دکتر امین لو، مشاور وزیر بهداشت در مراسم بزرگداشت مرحوم دریانی ، ضمن برشمردن سجایع اخلاقی حاج مهدی ابراهیمی دریانی، عنوان کرد: من دوران ابتدایی خود را در مدرسه ای تحصیل کردم که 65 سال قبل ، مرحوم دریانی در روستای ما تاسیس کرد. وی افزود: مرحوم دریانی در حوزه گسترش آموزش و پرورش اقدامات قابل قبولی داشته و تربیت انسان‌ها را عاملی برای توسعه پایدار می‌دانست و همین مسئله موجب شد تا در سال 1325 در زادگاه خود به مدرسه سازی بپردازند. عضو هییت مدیره مجمع خیرین سلامت کشور بیان نمود: مرحوم دریانی درختی توانمدی کاشت که ریشه هایش نه تنها در منطقه شبستر بلکه در کل کشور منتشا خدمات بزرگی شد. دکترامین‌لو از مرحوم دریانی بعنوان یک وطن پرست یاد کرد و اظهار داشت: وی علاوه بر فعالیت در حوزه آموزش به وضع بهداشتی نیز توجه کرد و در این زمینه اقدامات ارزشمندی داشته است همچنین حسینی معاون امور فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن تجلیل از چنین اقدامات پسندیده‌ای بیان کرد: فعالیت خیرین از دو جهت قابل تقدیر است یکی از نظر اقدامی که انجام داده‌اند و دیگری دیدگاه اجتماعی و انگیزه این فعالیت که می‌تواند برای سایرین آموزنده باشد. وی ادامه داد: انسان‌ها میل به جاودانگی دارند و این امر با انجام کارهای خیر همچون وقف محقق می‌شود و مرحوم دریانی نمونه‌ای از این مهم است. در این مراسم خسرو ابراهیمی دریانی فرزند مرحوم دریانی در مقام بزرگداشت پدر بزرگوارش عنوان کرد: پدرم متولد 1291 از خطه دریان آذربایجان بود. ایشان در سال 1336 بیمارستان هاشمی نژاد را تاسیس کرد و درهمین سال بعنوان مرد سال ایران انتخاب شد. وی گفت: پدرم همواره به فرزندانش در خصوص انجام امورخیر سفارش می کرد. دریانی در پایان خاطر نشان کرد : هیچ لذتی بالاتر از انجام کار خیر نیست.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 355 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر